tratament chedere (Custom) decontaminare inainte de polish (Custom) polish parpriz (Custom)

Spălare auto – folosim soluţii cu Ph neutru, care nu atacă lacul-vopseaua, bandourile, chederele, elementele cromate ale maşinii dumneavoastră.

Decontaminarea Auto sau pregătirea pentru polish – această operaţiune elimină impurităţile fixate pe caroserie cu ajutorul soluţiilor degresante şi argilei claybar creată pentru a îndepărta particulele de mizerie care sunt fixate în lacul/ vopseaua maşinii şi nu au fost eliminate prin spălare (bitum, răşini, uleiuri particule metalice). Decontaminarea este foarte importantă deoarece dacă se foloseşte doar acţiunea de polish, acest fapt ar angrena impurităţile şi ar creea alte zgârieturi.

Polish Auto – operaţiunea de polish implică lustruirea suprafeţei maşinii, respectiv a lacului sau vopselei bicomposte până la obţinerea unui rezultat strălucitor spectaculos fără urme de zgârieturi sau holograme. Polish-ul auto se realizează cu ajutorul unor maşini special concepute de tip flex, care prin mişcările de rotaţie transmise prin intermediul unor bureţi şi paste abrazive lustruiesc suprafeţele autoturismului, obţinându-se luciul precum oglinda atât de căutat cu privirea.

Protecţie după Polish Auto – după operaţiunile de polish auto trebuie să oferim suprafeţei polish-ate un strat care să respingă factorii exteriori care deteriorează luciul lacului respectiv a vopselei. Protecţia se face prin aplicarea de ceară solidă cu extract din carnauba sau polimer sintetic. După aceste operaţiuni care preced operaţiunea de polish auto, efectele produse prin frecare fie de praf, ploaie acidă sau alte elemente, se vor diminua semnificativ şi luciul spectaculos se va păstra pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea efectul hidrofob obţinut va ajuta la scurgerea uşoară şi rapidă a apei. Tratamentele aplicate după polish, protejează maşină şi îi conservă valoarea pentru mai mult timp.

Polish parbriz – prin polish-ul parbrizului sau a suprafeţelor vitrare, se corectează sticla şi imperfecţiunile acestora datorate ştergătoatelor de parbriz, prafului sau altor elemente care au provocat zgârieturi. După polish se obţine o claritate mai bună şi dispar micile defecte. Operaţiunea de polish este urmată de un tratement care va realiza protecţie şi un efect hidrofob. Ştergătoarele se vor curăţa şi se va aplica un gel special care le prelungeşte viaţa. Vizibilitatea pe timp de ploaie va creşte şi va reduce efectul de prismă pe timp de noapte.

Polish faruri Cu siguranţă aţi observat farurile maşinilor care au aspect mătuit sau alb gălbui şi prezintă zgârieturi. Eliminarea acestor imperfecţiuni se poate realiza prin operaţiuni de polish, folosind soluţii abrazive speciale. După etapa de polish se aplică soluţii de protecţie cu rol hidrofob.

Spălarea jantelor – Operaţiunea de detailing pentru jantele auto presupune demontarea, curăţarea, decontaminarea cu soluţii dedicate suprafeţelor eliminând pilitura de la plăcuţele de frână fixate a bitumului, adezivilor rezultaţi din dezlipirea plumbilor.

Polish pentru jante – pentru un rezultat spectaculos se poate efectua şi polish doar pentru modelele care se pretează respectiv cu suprafeţe lăcuite sau cromate.

polish auto profesional (Custom) detailing interior 4 (Custom) tratament parbriz dupa polish (Custom)